Kan ik de Campeo ook thuis gebruiken?

Jazeker.

Is er een folder van de Campeo?

Ja, hier als pdf-bestand.

Kan ik ook een BTW-factuur krijgen?

U krijgt altijd een BTW-factuur. Bedrijven kunnen dus de BTW aftrekken.

Ik woon in het buitenland. Kan ik een factuur zonder BTW krijgen?

Alleen als u bestelt op naam van uw bedrijf, uw BTW-nummer aan ons doorgeeft en wij zelf verzenden naar het buitenland.

De koffie zal wel kouder zijn dan bij een gewoon Senseo koffiezetapparaat?

Nee, dat is niet het geval. Het water wordt tot exact dezelfde temperatuur verwarmd en ook met dezelfde snelheid doorgepompt. De koffie heeft dan ook dezelfde temperatuur als bij een originele Senseo koffiezetter.

Kunt u de Senseo koffiezetter die ik al in gebruik heb ombouwen tot een Campeo?

Vaak wel. Maar het apparaat moet niet te oud zijn en van een type dat wij kennen.
Oudere versies zijn vaak technisch anders en we zouden er geen garantie op kunnen geven. Dus hebt u een Senseo gekocht die het niet blijkt te doen op de camping, of op de omvormer in uw voertuig? Geef ons dan typenummer en serienummer door en wij kijken of we die kunnen ombouwen.

Werkt uw Campeo ook op een generator?

Ja. We hebben vooral positieve ervaringen met de Honda 10i, maar er is geen reden waarom de Campeo het op andere merken niet zou doen. Verder zult u voor een generator niet de versie Truck nodig hebben: ook een gewone Campeo zal werken.

Is de Campeo ook geschikt voor aansluiten op een accu?

Nee, niet rechtstreeks. Net als de originele Senseo koffiezetter, heeft de Campeo alleen een netsnoer voor aansluiting op 230 V. Het kan wel via een omvormer: zie verder de informatie over de Campeo Truck.

Is de Campeo zuiniger met stroom dan de Senseo koffiezetter?

Nee. Hij gebruikt wel minder vermogen (stroom), maar gedurende langere tijd. Zowel de Senseo koffiezetter als de Campeo gebruiken ongeveer 8 Wh per kopje koffie (het eerste kopje meer). Omgerekend naar een 12 V accu komt dit neer op 0,7 Ah. Dit betekent dat u niet bang hoeft te zijn dat uw accu leeg raakt van het zetten van enkele kopjes koffie. Want een woonaccu's in camper of boot is vaak minstens 100 Ah. En de accu in een vrachtwagen minstens het dubbele.
Het betekent ook dat een campingbaas niet bang hoeft te zijn dat Senseo koffiezetapparaten (of Campeo’s) dure stroomverbruikers zijn. Je kunt meer dan 100 koppen zetten met 1 kWh. De echte energievreters zijn apparaten met hoog vermogen die ook nog langdurig aan staan, zoals kachels en boilers.