Campeo

Wij geven u 1 jaar garantie op de Campeo 700 Watt en de Campeo Truck 700 Watt.
Dat geldt ook voor gebruikte apparaten die door ons verkocht zijn.

Neem eerst contact met ons op als er problemen of vragen zijn. Sommige zaken kunnen we telefonisch of per e-mail oplossen. Als het apparaat echt stuk is en er zit nog garantie op, repareren we de Campeo of u krijgt van ons een nieuwe. Ga er niet mee naar Philips. De Campeo is een product van Travallo, en u krijgt de garantie dan ook van Travallo.

Hebt u de Campeo bij een dealer van ons gekocht, dan kunt u voor garantie daar aankloppen of rechtstreeks bij ons, wat u het makkelijkste vindt.

Hebt u een Senseo elders gekocht en door ons laten ombouwen? Dan geven we ook 1 jaar garantie, tenzij de Senseo te oud is. In dat geval zullen we melden dat de garantie beperkt is tot de werking van het ombouwen zelf.

.

Andere producten

Op onze andere artikelen geldt de garantieperiode van de betreffende fabrikant.
Zie de technische gegevens van het product.

.

.

Enige vaker voorkomende defecten aan Senseo of Campeo apparaten:

De Campeo gaat na korte tijd vanzelf uit, of het apparaat zet halve kopjes.

Dit komt alleen voor bij apparaten die door Philips geproduceerd zijn in 2011 en begin 2012. Soms gaat het apparaat ook helemaal niet meer aan.
Het betreft een zwakke condensator in de voeding. Wij kunnen dit repareren voor 20 Euro (exclusief verzendkosten). Indien u nog garantie hebt, is het uiteraard gratis. Als u langs komt, kunt u op de reparatie wachten. Wel even een afspraak maken van te voren.

Het lampje blijft snel knipperen.

Dit is de indicatie voor een laag niveau in het waterreservoir. Als het lampje ook blijft knipperen bij een vol reservoir, dan is waarschijnlijk het vlottertje in de tank stuk. Het komt dan niet meer omhoog met het waterniveau. Vaak is ook roestvorming te zien aan de vlotter. U kunt dan het beste een nieuw reservoir kopen in de webshop van Philips. Maar let op!: er zijn enkele reservoirs die veel op elkaar lijken, maar toch niet uitwisselbaar zijn. En op diverse onderdelensites wordt dat verschil niet duidelijk gemaakt. Neem contact met ons op als u er niet uit komt; dan wijzen wij u de weg. In de garantieperiode zijn de kosten natuurlijk voor onze rekening.

Het lampje blijft langzaam knipperen.

Dit is de indicatie dat de boiler bezig is het water op te warmen. Als het lampje na enkele minuten nog steeds blijft knipperen, dan is waarschijnlijk de boiler defect. Meestal is dat het gevolg van bevriezing en dit komt regelmatig voor in caravans en campers. Daarop is de garantie niet van toepassing! Bewaar de Campeo in de winter dus op een vorstvrije plek. Een boiler is vrij duur. Inclusief arbeidsloon komt het vervangen op 50 Euro (exclusief verzendkosten). Vorstschade is gemakkelijk te herkennen aan een boiler.
De laatste jaren gaan er echter ook af en toe boilers stuk in de eerste weken van gebruik. Dat is uiteraard wel garantie.

Het lampje blijft langzaam knipperen bij een nieuw apparaat aangesloten op een omvormer.

Controleer of u de Campeo wel werkt op het lichtnet. Zo ja, dan hebt u waarschijnlijk een gewone Campeo, terwijl u voor deze omvormer een Campeo Truck nodig hebt. Zie de sticker op de zijkant van de Campeo: Campeo 700 Watt of Campeo Truck 700 Watt.